Hirdetés

Ha eleget kattintgatsz ezen a streamen, a Bethesda bejelent valamit

|

Titokzatos bejelentésre készül a Bethesda, de csak akkor árulják el mi az, ha elegen ütik az egeret.

Hirdetés

A Bethesda nagyon elégedett lehetett a Fallout 76-et beharangozó adásával, mert éppen valami hasonlót csinál, csak ezúttal a The Elder Scrolls világával. Ezúttal némi interakciós lehetőséget is bedobtak, és a résztvevők ajándékokat is nyerhetnek.

Hirdetés

Ha valaki most betéved a kérdéses adásba, az egy Twitch kiegészítőn keresztül elérhető gombot nyomkodva szikrákat szórhat a képernyőre. Mivel a leírás szerint így "töltjük fel a követ a mágiánkkal" azt feltételezzük, hogy minél többen minél többször nyomják meg a gombot, annál hamar fog megtelni a rúna, és annál hamarabb fog kiderülni, hogy miről is van szó.

Nézd meg Bethesda élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

A keményvonalas rajongók azért annyira nem izgulnak, mivel egy korábbi szivárgás alapján ők már tudni vélik a bejelentés lényegét. Az infó szerint a harmadik The Elder Scrolls Online kiegészítőről van szó, ami az Elsweyr címet kapta, ami egyébként a Khajiit faj hazája. Sárkányokkal fogunk szembenézni és kapunk egy új kasztot, a Necromancert.

A The Elder Scrolls Online-nal kapcsolatos szivárgást épp hogy csak meg nem erősíti a játék hivatalos Twitter oldala, ami nyereményekkel kecsegtet a streamben résztvevőknek. Idő közben az is kiderült, hogy január 15-én egy rendes streamben valamit be fognak mutatni.

Akár mi is történik a Bethesda csatornáján, az biztos, hogy a The Elder Scrolls Online rajongók nem fognak csalódni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)