Hirdetés

Az EA elárulhatta, hogy mikor érkezik a Dragon Age: Dreadwolf

|

Lassan 10 éve várunk már arra, hogy a BioWare leszállítsa a Dragon Age: Inquisition folytatását.

Hirdetés

Noha elég sok minden köti össze őket (helyszínek, események, karakterek és így tovább), az eredeti Mass Effect trilógiával ellentétben a Dragon Age széria tagjai nem egymás közvetlen folytatásai, ezért elviselhetőbb a várakozás, ha két epizód megjelenése között hosszabb időnek kell eltelnie. Tíz év viszont bárhogy is nézzük, irgalmatlanul sok.

Mindenesetre úgy fest, hogy most már tényleg révbe ér a BioWare többször újrakezdett és átdolgozott, a sokáig erőltetett multiplayer komponensektől végül csak megszabadított Dragon Age: Dreadwolf, ugyanis az EA kiteregette a lapjait, ami az előttünk álló hónapok játékmegjelenéseit illeti.

Hirdetés

Ezek alapján a 2025-ös pénzügyi év során (ez a kiadó naptárában 2024. április 1-jétől 2025. március 31-éig tart) a következő alkotásokra számíthatunk.

Q1 (2024.04.01 - 2024.06.31.)

  • Tales of Kenzera: Zau - megjelent
  • EA Sports F1 24 - május 31.

Q2 (2024.07.01 - 2024.09.30.)

  • EA Sports College Football 25
  • EA Sports Madden NFL 25
  • EA Sports FC 25

Q3 (2024.10.01 - 2024.12.31.)

  • EA Sports NHL 25

Q4 (2025.01.01 - 2025.03.31.)

  • Partneri cím

Világosan látszik, hogy a kiadó nagyrészt a stabil bevételt termelő sportjátékaira kíván támaszkodni, ám azt jelezte, hogy a pénzügyi év végéig két, egyelőre bejelentésre váró játékkal is jelentkezni fog. Ezek egyikére partneri címként hivatkozott, az érkezése pedig csak jövőre várható, és minden bizonnyal az EA Originals program egy újabb tagját takarja.

A másik versenyző az izgalmasabb, ugyanis az EA megfogalmazása szerint egy saját IP-hez tartozó címről van szó, és csak később fogják felfedni, hol is kap helyet a megjelenési naptárban. Ez elméletben lehetne akár a következő Battlefield is, ám a Eurogamer úgy tudja, hogy a Dragon Age negyedik felvonásáról van szó, amelyben mások mellett olyan birodalmakat barangolhatunk majd be, mint a Grey Wardenek gigászi erődjének, Weisshauptnak otthont adó Anderfels, az orgyilkosoktól hemzsegő Antiva és az egzotikus Rivain.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)