Hirdetés

Az Apex Legends egy új, 9v9 játékmódot is kap az új karakter mellé

|

A Respawn Entertainment kiadott egy trailert a battle royale-jának következő szezonjáról, ami bemutatja Mad Maggie-t és a Control játékmódot is.

Hirdetés

Jövő héten kezdődik az Apex Legends 3. szülinapi ünnepsége, amire a Respawn egy rakat új tartalommal és ajándékkal készül. A február 8-án érkező Defiance című frissítés egy új karaktert, játékmódot és battle passt is hoz magával. Ezek hivatottak arról gondoskodni, hogy a Titanfall fejlesztőinek multiplayer alkotása továbbra is friss és releváns tudjon maradni.

Az imént sorolt újdonságokat egy meglehetősen lazára hangszerelt trailer mutatta be, ami egyúttal arról is fellebbentette a fátylat, hogy mire számíthatunk majd az újonc Mad Maggie-től.

Hirdetés

Az új játékmód egy 9v9-es, Control nevű móka lesz, amiben 2 csapat harcolhat az Apex csataterén megtalálható pontok elfoglalásáért, de nem elég megkaparintani, meg is kell tartani azokat. Ebben a formátumban a játékélmény közelebb áll majd egy tradicionális multiplayer cím, például a legendás Unreal Tournament Domination módjához, mint bármely battle royale-hoz.

A fenti videó egyébként megmutatott pár menő új kozmetikai apróságot is, melyeket majd az új battle passen keresztül nyithatunk meg, illetve ismételten felsorolta azokat az ajándékokat, amiket a szülinapi hetekben markolhatunk fel a bejelentkezésünkkor. Mindennek tükrében aki egy ideje mellőzte az Apex Legendset, annak most lesz érdemes majd visszatérnie.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)