Hirdetés

ARK: Survival Evolved - új dinók és működő WC-k jöttek

|

Az ARK új tartalmi csomagja rengeteg új szörnyet hozott a játékba, de be kell vallani, nem ez a legizgalmasabb része.

Hirdetés

A kezdő ARK: Survival Evolved játékosokat általában onnan ismered fel, hogy még 40 perc után is iszonyatosan élvezik egymást dobálni az ürülékükkel. Az ARK-ban lehet ilyet, de a mai tartalmi csomag még egyet rátesz az élményre.

A frissítés egyébként tartalmaz egy motoros tutajt, 5 új, időszámításunk előtti szörnyeteget, rengeteg apróságot, és a modern vízvezeték rendszer csodájának egy darabkáját.

"Az ARK v258-as frissítésben a túlélők megtanulták, hogy hogyan legyenek civilizáltabbak, és megoldották az otthoni csövezést. A játékosok most már bármikor elmehetnek WC-re, amennyiben ez szükséges. Ha ezt a kijelölt illemhelyen teszik, akkor egy "pihent" buffot kapnak, amiért XP bónusz jár."

Szóval ha nem az erdőben csinálod, akkor gyorsabban fogsz fejlődni. Teljesen logikus. A frissítés kapott egy csinos kis trailert is.

A v258-as frissítés már elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)