Hirdetés

A The Elder Scrolls Online egy kártyajátékot is kap az új kiegészítővel

|

Két világmegváltó dungeon között leülhetünk majd a legközelebbi város kocsmájában egy kör zsugázásra.

Hirdetés

A tegnapi egy nagy nap volt a The Elder Scrolls Online és a ZeniMax Online számára. Az MMORPG fejlesztője bejelentette a következő kiegészítőt, a High Isle-t és annak egész éves tartalmi folyamát, a Legacy of Bretonst. 

A gyönyörű trailer egy sosem látott világot ígér, de ez nem jelenti azt, hogy régi otthonunk üresen maradna. A jól ismert régiókat egy új őrület fogja rabul ejteni: a Tales of Tribute című gyűjtögetős kártyajáték.

Hirdetés

Gondoljatok a The Witcher 3: Wild Hunt Gwentjére vagy a Final Fantasy XIV Triple Triad mókájára. A világban lesznek majd NPC-k, akiket kihívhatunk egy-egy meccsre, tőlük pedig új kártyákat, paklikat vagy kozmetikai cuccokat nyerhetünk. A Taleshez még egy sztorivonal is kötődik, aminek első küldetései megnyitják majd a kezdőpaklinkat.

A játékmenetről túl sokat nem tudunk, azt leszámítva, hogy a cél győzelmi pontok felhalmozása lesz, amibe természetesen az ellenfelünk a saját lapjaival beleszólhat majd. Lesz PvP és PvE mód is, előbbihez pedig egy ranglétra is érkezik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Látva, hogy mennyi időt öltem bele a Triple Triadbe, én valószínűleg ezt is kifulladásig pörgetem majd. Nektek hogy tetszik a dolog?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)