Hirdetés

A Fűrész filmek hangulatát idézi meg a The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me

|

Aki már végigjátszotta a Supermassive Games horrorantológiájának legújabb epizódját, kaphatott egy kis ízelítőt a folytatásból is.

Hirdetés

A The Dark Pictures Anthology: House of Ashes hivatalosan csak tegnap jelent meg, de a sorozat legnagyobb rajongói már a következő epizóddal is elkezdtek foglalkozni. Ahogy az antológia korábbi epizódja esetében, úgy a House of Ashes végigjátszása után is megnézhetünk egy rövid kedvcsinálót, hogy milyen horrortörténetre számíthatunk majd a jövőben.

Az antológia negyedik epizódjának címét már idén nyáron kiszivárogtatták, viszont ezúttal már ténylegesen belepillanthatunk a The Devil In Me világába.

Hirdetés

A sötét, félelmetes hangulat ezúttal is adott lesz, viszont a jelek szerint a Supermassive a 2022-es epizódban kevésbé épít a természetfeletti jelenetekre. A The Devil In Me inkább a Fűrész filmek atmoszférájából, mintsem a mitológiai szörnyekből merít inspirációt.

A várhatóan 2022 októberében megjelenő The Devil In Me fogja zárni a The Dark Pictures Anthology négyrészes első évadát, ezt követően a fejlesztőcsapat egy kis szünetet tart, és újabb négy résszel fog érkezni a második évad.

A Supermassive Games már idén augusztusban szabadalmaztatta a The Dark Pictures Switchback címet, így várhatóan ez lesz majd az antológia ötödik részének címe.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)