Hirdetés

A Badlands nem az a hely, ahol a Cyberpunk 2077-ben szívesen nyaralnál

|

A CD Projekt RED sci-fi szerepjátékának újabb helyszínét tekinthetjük meg néhány képen keresztül.

Hirdetés

Két dolog miatt mindenképpen elviselhető, hogy novemberre csúszott a Cyberpunk 2077: egyrészt a fejlesztőknek még több idejük lesz a csiszolásra, másrészt további részleteket ismerhetünk meg, újabb látnivalókat kaphatunk már a megjelenés előtt. Pár napja Night City szmogtól ködös nyomornegyede, Santo Domingo mutatta meg magát, ezúttal pedig egy másik viharvert területet prezentáltak.

Hirdetés

Az már korábban kiderült, hogy a játék városa hat egymástól eltérő körzetből áll, viszont van ezeken kívül is egy terület. A Badlands a Mad Max banditáira emlékeztető Nomads banda által lakott, a Night City-t körülölelő hatalmas síkság, amely számos meglepetést tartogat a bátor kalandorok számára. 

A fenti képek alapján nem kaptunk kedvet hozzá, hogy itt kezdjük a Cyberpunk 2077-es pályafutásunkat, de az egyik végigjátszás alatt biztosan ki fogjuk próbálni. Csak legyen már november 19.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)