Hirdetés

62 játékot adhat ki a Take-Two 2024-ig

|

Lehet tippelni, hogy ezek között ott lesz-e a GTA 6.

Hirdetés

A Rockstar Games továbbra sem engedi el a 2013 őszén megjelent GTA 5-öt, és idén ősszel elhozzák a játék next-gen kiadását is (csakúgy, mint a GTA Online-t) Xbox Series S|X-re és PlayStation 5-re. Persze a Rockstart is birtokló Take-Two nemcsak a Grand Theft Auto és Red Dead Redemption franchise-okra épít, hanem több vasat is tart a tűzben - most azt is megtudhattuk, hogy pontosan mennyit. 

A vállalat legutóbbi jelentésével nem csupán lezárta az előző pénzügyi évet, de azt is elárulta titokzatos körítésben, hogy a következő három évre vonatkozóan mik a tervei. A 2022-es, 2023-as és 2024-es éveket összefogó időszakra szánt címeiket öt kategóriára osztották fel: ezek alapján 2024-ig bezárólag ki fognak adni 62 játékot. Ezek között helyet kap 23 AAA-minőségű, 6 indie cucc, 20 mobiljáték, 4 középkategóriás alkotás és 9 új kiadás egy már meglévő IP-hez. 

Hirdetés

Persze a Take-Two nem sorolta fel tételesen a játékok listáját, de azért pár tippünk így is lenne. A sportjátékok (mint a WWE, az NBA és a PGA Tour) folytatásai evidensnek tűnnek, emellett tisztában vagyunk vele, hogy készül a háttérben a következő BioShock, a The Outer Worlds 2 és állítólag a Mafia 4 is. Ken Levine új játékának fejlesztése is jól halad, a Kerbal Space Program 2 elméletileg formálódik, és nagy összegekben mernénk fogadni rá, hogy előbb-utóbb a next-gen konzolokra is dedikált kiadást kap a Red Dead Redemption 2, valamint a Mafia: Definitive Edition. Meg persze jó esélyt látunk arra, hogy 2023 környékén megjelenik a GTA VI.

Ti miknek örülnétek a Take-Two-tól a következő három év során?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)