Hirdetés

10 percnyi gameplayt villantott a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

|

A Nintendo még többet mutatott a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatásának játékmenetéből, és leleplezett egy speciális Nintendo Switchet is.

Hirdetés

A 2017-es The Legend of Zelda: Breath of the Wild nemcsak egy csomó szakmai díjat zsebelt be, a Nintendo Switch-tulajok szívét is azonnal elnyerte, ezt pedig csak a következő rész múlhatja felül. A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom a folytatások bevett szokásához mérten mindenből jobbat, többet és szebbet ígér, viszont ha valamivel, akkor ezzel az ambiciózus akció-kalandjátékkal el fogja tudni érni a Nintendo, hogy a következő szintként tekintsünk rá. 

Pár hete érkezett már egy hangulatos kedvcsináló, amiben röviden ízelítőt kaptunk belőle, hogy milyen lesz Linkkel visszatérni Hyrule-ba és új képességeit, illetve eszközeit kihasználva megmenteni azt, most viszont egy még komolyabb betekintővel készült a Nintendo. 

Hirdetés

A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom alábbi gameplay videójával több mint tíz percen keresztül szívhatjuk magunkba a játékmenet minden részletét: a világot, a karaktereket és természetesen a harcrendszert is. A bemutató során megvizsgálhatjuk olyan vadonatúj játékmechanizmusokat is, mint a Recall (az idő visszatekerésével juthatunk el korábban elérhetetlennek tűnő helyekre), a Fuse (környezetben található anyagokból rögtönzött fegyvereket hozhatunk létre és használhatunk) és az Ultrahand (tárgyak egyesítésével barkácsolhatunk össze járműveket). Nézzétek meg ezeket a gyakorlatban is: 

A széria producere, Eiji Aonuma szerint a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom hivatalosan is elkészült, és terv szerint meg fog jelenni május 12-én, kizárólag Switchre. Emellett azt is elárulta, hogy a Nintendo Switch OLED és a Switch Pro kontroller is kap egy-egy limitált zeldás kiadást is: előbbi már a játék előtt megérkezik, április 28-tól válik elérhetővé, utóbbi viszont a Tears of the Kingdommal egyszerre jön, akárcsak az egészet összefogó, szintén limitált hordtáska. 

Ti be fogjátok szerezni valamelyiket?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)