Hirdetés

Gamescom 2016 - íme az új Overwatch rövidfilm

|

A Blizzard bemutatta az Overwatch háttérsztoriját elmesélő rövidfilmek következő darabját, melyből Bastion történetét ismerhetjük meg.

Hirdetés

A Gamescom 2016-tal nagyon jól jártak az Overwatch rajongói, mert a Blizzard több újdonsággal is készült a konferencia idejére. A napokban a srácok leleplezték a legújabb mapot, most pedig a zseniális kisfilmek következő darabját nézhetjük meg.

Bár maga az Overwatch egyelőre kizárólag többjátékos móddal rendelkezik, a játék szereplőinek meglehetősen gazdag háttértörténete van, amit a Blizzard a tőlük megszokott igényességgel készült rövidfilmeken keresztül mesél el. A legfrissebb film nem más, mint a The Last Bastion, ami értelemszerűen Bastion eredettörténetét mutatja be.

A karakter sztorija egyébként szorosan összefonódik a nemrég bejelentett új pályával, ami nem csak az Omnic Crisis nevű esemény egyik csatájának helyszíne, de ugyanakkor ez volt az hely, ahol Bastion újra felébredt.

Nektek hogy tetszik? Eddig melyik videó jön be a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)