Hirdetés

A Premiere League játékosai is átálltak az e-sportra

|

20 Premiere League-es játékos csap össze FIFA 20-ban, hogy koronavírus idején is megvédjék csapatuk becsületét, és szórakoztassanak minket.

Hirdetés

A koronavírus miatt szinte az összes idei sportesemény elmarad, viszont rengeteg sportoló van, aki úgy döntött, hogy ennek ellenére is megpróbálja lekötni a csalódott sportrajongókat. A Forma-1, a NASCAR, az NBA és a FIFA versenyeit és meccseit követők is találnak maguknak valamilyen digitális pótlékot, most pedig a Premiere League is kiveszi a részét az e-sportból. 

Hirdetés

Az ePremier League Invitational néven megrendezésre kerülő eseményen húsz Premier League játékos méri össze tudását a FIFA 20-ban, köztük olyan nevekkel, mint Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Raheem Sterling (Manchester City) vagy Reece James (Chelsea). Emellett olyanok is részt vesznek a bajnokságon, akik ugyan nem focisták, de egy adott csapat ismert szurkolói, így például a Manchester United-et Tom Grennan énekes képviseli majd. 

A meccseket minden nap délután 5 órakor követhetitek, egészen vasárnapig, amikor is délután 4-kor kezdődnek meg a negyeddöntők, majd a döntő. A közvetítések a YouTube-on és Twitchen is elérhetők, ha pedig azt szeretnétek tudni, hogy pontosan ki kivel játszik, akkor látogassatok el az esemény honlapjára

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)