Hirdetés

Dán focicsapat karolta fel a klub nélkül maradt esportolókat

|

Az F. C. København egy filmes stúdióval közösen indított egy esport-csapatot, ami először a Counter-Strike: Global Offensive-ben teszi magát próbára.

Hirdetés

Tavaly ősszel vásárolta fel egy amerikai kosárcsapat az ismert esport-alakulatot, a Team Dignitast, ám nem minden játékosukat tartották meg az átszervezéskor. Az ekkor elengedett dán Counter-Strike játékosok viszont nem sokáig maradtak csapat nélkül, nemrég ráadásul egy egészen új klubot szerveztek köréjük.

A North néven alapított egyesület az egyik legnagyobb dán focicsapat, az F. C. København és az ország szórakoztatóiparának vezető cége, a Nordisk Film közös vállalkozása. Ez utóbbi cég egyébként korábban már a PlayStation-játékok helyi disztribútoraként is tapasztalatot szerzett a játékok világában. Játékosként eddig Mathias "MSL" Lauridsen, Kristian "k0nfig" Wienecke, Ruben "RUBINO" Villarroel, René "cajunb" Borg, és Emil "Magiskb0Y" Reif csatlakozott a kerethez, ami alapján a tulajdonosok úgy gondolják, rögtön az első nemzetközi versenyeiken az élmezőnyben lehetnek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)