Hirdetés

E3 2016 - ilyen lesz az Agents of Mayhem játékmenete

|

A Saints Row készítői az E3 alatt megmutatták az Agents of Mayhem játékmenetét.

Hirdetés

A Volition az utóbbi években leginkább a Saints Row sorozatot bővítette, de ezúttal valami újjal álltak elő: az Agents of Mayhem egy nyitott világú, egyjátékos kampányra fókuszáló akciójáték, amelyben három ügynökkel verhetjük vissza a szupergonoszokat egy jövőbeli városban, Szöulban (nem abban). 

Az Agents of Mayhemről azóta sem hallottunk sokkal több részletet, viszont a csapat egyik munkatársa, Anoop Shekar vitt magával egy hosszabb videót az amerikai IGN E3-as műsorába és egyúttal megerősítette, hogy játékuk is a Saints Row univerzumában játszódik.

Ezenkívül a stúdió írója, Jason Blair a Twitch paneljének keretében mutatott hét percet a játékból: 

Amit már biztosan tudunk, hogy az Agents of Mayhemben összesen 12 játszható karakter lesz, viszont ezek közül csak hármat vihetünk magunkkal, akik között szabadon, bármikor válthatunk. A megjelenés 2017-ben esedékes PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)