Hirdetés

Olyan karakter is felbukkanhat a Deadpool 3-ban, akire végképp nem számítasz

|

Állítólag kiszúrtak egy hollywoodi sztárt a film forgatásán, a jelenléte igencsak meglepő.

Hirdetés

Ha senki mást nem látnánk a Deadpool 3-ban, csakis Ryan Reynoldsot Deadpoolként és Hugh Jackmant Rozsomákként/Farkasként, már akkor is azonnal vennénk a végeredményre a jegyet, azonban a produkció haladásával egyre több szereplőre derül fény: visszatérőre és újra egyaránt. Az előbbieket erősíti Dopinder (Karan Soni), Vak Al (Leslie Uggams), Vanessa (Morena Baccarin), Kolosszus (Stefan Kapicic), Negaszonikus Tini Torpedó (Brianna Hildebrand) és Peter (Rob Delaney), az újoncokat pedig Matthew Macfadyen és Emma Corrin képviseli. 

Az eddigi pletykák alapján azonban sokkal több mindent tartogathat a film, mint a két fő karakter évődését: beszélték már többek között Magneto visszatérését és azt is, hogy Hugh Jackman több különböző Wolverine-t is eljátszhat, de most az eddigi legmeglepőbb jelentés érkezett. 

Hirdetés

A forgatókönyvírók sztájkja ellenére is készülő és a vártnál előbb mozikba kerülő Deadpool 3 egyik forgatási helyszínén ugyanis állítólag kiszúrták Ben Afflecket, aki természetesen nem Batmanként cameózik, mint ahogy tette azt a Flashben, hanem a spekulációk szerint egészen egy 2003-as szerepéig megy vissza: Matt Murdockként, azaz Daredevilként bukkanhat fel. A hír egy Twitter-felhasználótól, KC Walshtól származik, aki csak annyit tudott megerősíteni, hogy Affleck felbukkant az angliai forgatáson, arra már csak egy valószínűvel reagált, hogy Daredevil jelmezébe bújhat ismét.

Természetesen ez nem több egy gyenge pletykánál, szóval mindenképpen így kezeljétek és ne vegyétek biztosra, hogy Affleck felbukkan a filmben és ha igen, akkor Murdockként. Arra vonatkozóan viszont egyre több jelentés érkezik, hogy a 20th Century Fox Marvel-érájából többen is cameózhatnak (az X-Men karakterein kívül a Fantasztikus Négyes tagjai is), szóval Daredevil se lenne meglepő. 

Már csak 2024. május 3-ig kell várnunk rá, hogy kiderüljön az igazság. Ti örülnétek neki?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)