Hirdetés

Indiana Jones, Percy Jackson és a Marvel hősei jönnek a Disney+-ra decemberben

|

A Disney streamingszolgáltatása rákészül karácsonyra is, például a Die Harddal.

Hirdetés

A streamingszolgáltatók sorra jelentik be, hogy milyen tartalmakkal készülnek az év utolsó hónapjára, amely az ünnepek miatt kiemelt időszaknak számít, éppen ezért minden korábbinál több családi filmre készülhetnek az előfizetők - régiekre és újakra egyaránt. Ez jól látszik a SkyShowtime decemberi felhozatalán is, amely olyan karácsonyi klasszikusokat vonultat fel többek között, mint a Tapló télapó, A Grincs, a Holiday és a Fehér karácsony, és olyan idei bemutatókat hoz el a tévéképernyőre, mint a Halálos iramban 10 és a Transformers: A fenevadak kora. 

A Disney+ sem szeretne lemaradni, és megvan az az előnye, hogy jóval több franchise-zal tud zsonglőrködni, és náluk van a legnagyobb ünnepi aduász is: a Reszkessetek, betörők! széria. 

Hirdetés

Aki lemaradt az Indiana Jones és a sors tárcsájáról, az december közepén pótolhatja a platformon keresztül, ráadásul jön mellé egy dokumentumfilm is, ami Harrison Ford karrierjét mutatja be. Az MCU a Mi lenne, ha...? című animációs antológiasorozat második évadával erősít, amely eljátszik a már jól ismert karakterek alternatív változataival, és a Marvel-rajongók mellett a Percy Jackson regények kedvelői is örülhetnek, hiszen még szenteste előtt elrajtol a sorozatváltozat. 

Felkerülnek a Family Guy, A Simpson család és a Bob Burgerfalodája aktuális szezonjai is, amik legalább annyira elmaradhatatlanok, mint a Die Hard és a Reszkessetek, betörők! két bejgli között: a Disney fel is hívja rá a figyelmet, hogy mindkét franchise összes része megtekinthető a Disney+-on.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Disney+ decemberi újdonságok: 

Filmek: 

  • December 1. The Shepherd (John Travolta, 
  • December 6. Drámatábor (Ben Platt)
  • December 8. Egy ropi naplója - Karácsony: Négy fal között
  • December 15. Indiana Jones és a sors tárcsája
  • December 15. Időtlen hősök: Indiana Jones és Harrison Ford
  • December 29. Jobb lopni, mint kapni (Danny Glover)

Sorozatok: 

  • December 13. Bob Burgerfalodája 14. évad
  • December 13. Bear Grylls - Sztárok a vadonban: A kihívás
  • December 20. Percy Jackson és az olimposziak (1-2. rész, majd hetente új epizód)
  • December 22. Mi lenne, ha...? (naponta új rész)
  • December 20. Family Guy 22. évad
  • December 20. A Simpson család 35. évad

A Disney+ adott némi ízelítőt abból is, hogy mi vár az előfizetőkre 2024-ben: jön például a Sólyomszem sorozat spin-offja, az Echo, a harmadik évaddal folytatódik a Jeremy Allen White nevével fémjelzett A mackó, és közeleg egy új Star Wars sorozat, a The Acolyte is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)