Hirdetés

Megérkezett a Marvel: Mi lenne, ha…? 2. évadának új előzetese, nézd meg magyar felirattal!

|

Rendhagyó módon érkeznek majd a Marvel: Mi lenne, ha...? új évadának részei.

Hirdetés

Idén decemberben visszatér a Marvel animációs sorozata, a multiverzum különböző világait bemutató Mi lenne, ha…?, melynek nemrég megérkezett az első hivatalos előzetese - amit nálunk természetesen friss, ropogós magyar felirattal felvértezve tudtok megnézni. 

Az új szezonban a jelek szerint szerephez jut majd többek között a Bosszúállók csapata, Hela, Nebula, Skarlát Boszorkány, Gamora, Valkűr, Mordály, és mindenki legnagyobb örömére Doctor Strange is.

Hirdetés

A Marvel: Mi lenne, ha…? 2. évada egészen pontosan 2023. december 22-én fog elstartolni. A szezon összesen kilenc epizódból áll és (most kapaszkodjatok meg) naponta érkeznek majd az új részek. Év végéig tehát a teljes évadot le lehet majd darálni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)