Hirdetés

A Marvel egyik legerőszakosabb sorozata lesz az Echo, itt a magyar feliratos trailer

|

A Kingpint és Daredevilt is felvonultató produkcióval visszatér a Marvel a komorabb és brutálisabb netflixes időkhöz.

Hirdetés

Az elmúlt években nemcsak a romokban heverő, és a teljes rebootra váró DC-nek, hanem a nála a filmes univerzumépítést korábban kezdő és okosabban, eredményesebben végrehajtó Marvelnek is azzal kellett szembesülnie, a nézők kezdenek belefáradni az egy kaptafára készülő szuperhősös alkotásokba. Mindezt ráadásul azzal párosul, hogy egy-egy kivételt leszámítva sem a filmek, sem a sorozatok nem ütik meg azt a szintet, amiért utána úgy érezné az ember, hogy érdemes volt kicsengetni a mozijegy árát, vagy előfizetni jelen esetben a Disney+-ra.

Hogy mit hoz a jövő, nem tudjuk, de már azon se lepődnénk meg, ha a Marvel kétségbeesésében ismét csatasorba állítaná az eredeti bosszúállókat, mivel nagyon úgy fest, hogy az új hősök sokkal kevesebb nézőt vonzanak. Persze még semmi sincs veszve, elvégre az X-Men színre lépése, a Fantasztikus Négyes rebootja jól is elsülhet, és sorozatos fronton is születhetnek kellemes meglepetések.

Hirdetés

Az alábbi előzetes láttán valószínűleg nem egy Marvel-rajongó szíve megdobban majd, hiszen épp annyira nyersnek és erőszakosnak tűnik az Echo, mint amilyen a Netflixre gyártott Daredevil és A Megtorló volt. Ebben kétségkívül óriási szerepe van a Vincent D'Onofrio által tökéletesen megformált Wilson Fisknek, és annak a tudatnak, hogy a Charlie Cox alakította Daredevilt sem hagyják ki a minisorozatból.

A Disney+-on január 10-én formabontó módon debütáló (kivételesen minden epizód egyszerre felkerül) Echo története a Sólyomszem sorozatban felbukkant, siketsége és amputált lába ellenére kiválóan harcoló Maya Lopez karaktere köré összpontosul, aki visszatér oklahomai szülővárosába hogy elrendezzen pár dolgot magában a sebeit nyalogatva, de a baj ott is rátalál.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)