Hirdetés

A vártnál később érkezik meg az Indiana Jones és a sors tárcsája a Disney+-ra, de jön mellé más is

|

Kicsivel tovább kell kibírnia annak, aki otthon szeretné megnézni az Indiana Jones és a sors tárcsáját.

Hirdetés

Nemrég még arról volt szó, hogy december elsején felkerül a Disney+-ra az Indiana Jones és a sors tárcsája, legalábbis a Disney+ hivatalos nemzetközi közleménye így szólt. Most azonban úgy tűnik, változás történt, legalábbis Magyarországon biztosan. Nemrég ugyanis befutott a hazai részlegtől a sajtóközlemény, amiben már az áll, hogy az ötödik Indiana Jones mozi egészen pontosan december 15-én érkezik meg a Disney+ platformra.

Kiderült azonban az is, hogy mást is kapni fogunk a Harrison Ford és Phoebe Waller-Bridge főszereplésével készült mozifilm mellett.

Hirdetés

Ugyancsak december 15-én élesedik a Disney+-on az Időtlen hősök: Indiana Jones és Harrison Ford című dokumentumfilm is, amit az elismert dokumentumfilm-készítő, Laurent Bouzereau rendezett. A film Harrison Ford legendás karrierét követi végig a kezdeti tévés epizódszerepektől az ikonikus Indiana Jones karakter megformálásáig. 

Ha egyébként még nem láttátok az Indiana Jones és a sors tárcsája kapcsán készül kritikánkat, akkor alább meg tudjátok nézni azt is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)