Hirdetés

Végre teljes trailert villantott a Percy Jackson és az olimposziak sorozat

|

Rick Riordan regényeinek új adaptációja még idén elrajtol a Disney+-on.

Hirdetés

A Percy Jackson és az olimposziak Rick Riordan öt kötetből álló fantasy regénysorozata, amivel a mozinézők már találkozhattak, hiszen 2010-ben megkaptuk a filmfeldolgozást Villámtolvaj - Percy Jackson és az olimposziak címmel, amit három évvel később a már gyengébben szereplő Percy Jackson: Szörnyek tengere követett. A 20th Century Fox minden igyekezete ellenére nem sikerült megteremteni egy Harry Potterhez hasonló fantasy sikerszériát, így a mozis terveknek befellegzett. 

A 20th Century Foxot bekebelező Disney viszont látott benne potenciált, ezért berendelt egy élőszereplős sorozatot, amivel a Disney+ felhozatalát erősítheti. A projektet maga Riordan is aktívan támogatta, még azokra a rajongókra is rápirított, akik a casting miatt hőzöngtek

Hirdetés

Szeptemberben aztán megkaptuk az első ízelítőt a szériából, és egészen mostanáig kellett várnunk a teljes előzetesre. A sztori középpontjában egy 12 éves fiú, Percy Jackson (Az Adam-projektből is ismert Walker Scobell) áll, akinek egészen addig normálisnak mondható az élete, amíg ki nem derül, hogy félig ember, félig isten. Poszeidón fiaként a félisten gyerekek táborába kell költöznie, ahol a hozzá hasonlók védelmet és kiképzést kapnak, és hamarosan elküldik első küldetésére is, Zeusz (Lance Reddick) ellopott villámainak megtalálására, amelyre újdonsült barátai, egy Grover nevű szatír (Aryan Simhadri) és Athéné lánya, Annabeth (Leah Sava Jeffries) kísérik el. 

A Percy Jackson és az olimposziak sorozat december 20-án debütál a Disney+-on. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)