Hirdetés

Így lehet mégis bébi Yoda figura a karácsonyfa alatt

|

Ha már a boltokban nem találhatunk a The Mandalorian kis zöld cukiságához megfelelő minőségű figurát, akkor több út is áll előttünk, hogy készítsünk magunknak egyet, de egyik sem fog igazán tetszeni...

Hirdetés

A Star Wars esetében megfigyelhető az a tendencia, hogy a filmekben feltűnő cuki karakterekhez szinte azonnal a piacra kerül rengeteg merch, amelyekre jó pár mozijegy árát elkölthetjük utána. Az utolsó Jedik porgjait sokan vádolták azzal, hogy kizárólag ebből a célból kerültek a filmbe, Jon Favreauék viszont a sorozat spoiler-karanténja miatt (nem túl átgondoltan) nem küldték a gyártósorra bébi Yoda karakterét, így ezt le is húzhatjuk a karácsonyi bevásárlólistáról. Persze gagyival már tele az internet, de mi a helyzet azokkal, akik inkább saját kezükbe vennék az alkotás folyamatát?  

Hirdetés

"Nem indul repülő, hajtogass magadnak!" - hangzik a jól ismert Kispál és a Borz szám, ezt a filozófiát pedig karácsonyi ajándékoknál is alkalmazhatjuk; pláne akkor jön jól, ha az embernek van egy kis kézügyessége. Például ha van egy 3D-s tollunk, akkor akár mi is összedobhatunk egy figurát. A technológia nagyon hasonló, mint a 3D nyomtatás esetében, azonban itt a sikeres végeredmény nagyban függ attól, hogy hogyan bánunk a tollal. Itt tudjátok megnézni, hogy milyen a végeredmény, ha valaki kellő kreativitással és kézügyességgel rendelkezik, lenyűgöző alkotás:

A Jimmy Kimmel Live is mutatott egy alternatívát, hogy hogyan készíthetünk magunknak Baby Yoda figurát, mely sokkal kevésbé veszi igénybe a vélt vagy valós művészi tehetségünket:

A saját kézügyességemből kiindulva valószínűleg a 3D tollas megoldás is hasonló végeredménnyel járna, mint Kimmelék próbálkozása, de ha valaki bátrabb, akkor jöhetnek az ötletetek a kézműves bébi Yoda megalkotására.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)