Hirdetés

Kiderült, melyik stúdiónál készül a következő South Park játék

|

A játékipari veteránokat is a sorai között tudó csapat projektje 3D-s lesz.

Hirdetés

Lehet, hogy a South Park tönkretette Ed Sheeran életét, nekünk azonban számtalan örömteli percet, órát (sőt ha összeadjuk az epizódokat, akkor napot) okozott Trey Parker és Matt Stone a gyakran aktuális társadalmi jelenségekre reagáló, a politikai korrektségnek a látszatát is kerülő, alapvetően felnőtteknek szánt animációs széria.

Emiatt persze az adaptációkra is lelkesen vetettük rá magunkat, amelyek közül toronymagasan kiemelkedik nagy kedvencünk, az Obsidian által jegyzett South Park: The Stick of Truth. A Gyűrűk Ura és más fantasy-k paródiája után a szuperhősök világának kifigurázása következett, ám a Ubisoft házon belül fejlesztett szerepjátéka (a Ubisoft San Francisco műve) már nem szólt akkorát. Persze távolról sem volt rossznak nevezhető a South Park: The Fractured But Whole.

Hirdetés

2017-et írtunk ekkor, és az azóta eltelt években csupán egy mobiljátékot kaptunk, tehát érthető, ha azok a rajongók, akik nem csak passzívan szeretik fogyasztani a South Park tartalmakat, végre egy értékelhető, PC-re és konzolokra érkező játékra vágynak. Szerencsére formálódik is egy a South Park Studiosnál, ezt az alkotópáros egyik tagja, Matt Stone erősítette meg még tavaly nyáron a Bloombergnek.

Most egy pillanatra megtört a projektet övező csend, minek következtében egy újabb információmorzsával lettünk gazdagabbak. Egy viszonylag kevéssé ismert csapat, a Question Twitter-oldalán megjelent álláshirdetésből tudhatta meg a világ, hogy a 2015-ös Magic Circle és a 2019-es The Blackout Club mögött álló stúdió egy, a South Park univerzumában játszódó alkotáshoz keres új munkatársat vezető pályatervezői pozícióba.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A Question gárdája olyan fejlesztőkből áll, akik korábban hozzájárultak a BioShock, a BioShock 2, a BioShock Infinite, a Dishonored és a Thief: Deadly Shadows sikeréhez, azaz nem idegen számukra a 3D-s környezet, és ami még fontosabb, olyanok is csatlakoztak hozzájuk, akik a South Park: The Stick of Truth és a South Park: The Fractured But Whole stáblistáján is szerepelnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)