Hirdetés

Készül egy új South Park játék, de nem a Ubisoftnál

|

Trey Parker és Matt Stone saját stúdiót alapítottak, és már dolgoznak egy 3D-s South Park játékon.

Hirdetés

A South Park sikerét számtalan módon igyekeztek meglovagolni a készítők a múltban, volt "akciójáték" (szimplán South Park néven, 1998-1999-ben), készült egy árkád versenyjáték (South Park Rally) és nem feledkezhetünk meg a remek címmel megáldott South Park Let's Go Tower Defense Play!-ről sem, de legjobban mégis a South Park: The Stick of Truth-t élveztük, ami olyan volt, mintha egy sorozatepizódot játszanánk. Folytatása, a The Fractured but Whole ugyan sok szempontból hasonlított, mégsem hozta azt a szintet, amit a srácok fantasy kalandja.

Hirdetés

A napokban felmerült, hogy nem csak 6 további évad és 14 film, de egy játék is készülni fog, amit most Matt Stone egy a Bloombergnek küldött levelében erősített meg. Elárulta, hogy egy egyelőre név nélküli, a South Park Studios részeként működő csapat dolgozik rajta, Parker és ő finanszírozzák, és 3D-s lesz, nem 2D-s, mint az előző két játék. Nem kizárt, hogy kiadónak felkérik a Ubisoftot, de erről még nem beszéltek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Egyelőre még azt sem tudni, milyen platformokat céloznak meg vele, úgyhogy bár nehezen tudjuk elképzelni, hogy egy 3D-s South Park játék jól nézzen ki, kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)