Hirdetés

Destiny 2 - bekerült a Dragon Ball legfurább mozdulata

|

Előbb-utóbb minden többjátékos móka sorsa az lesz, hogy belekerül a fusion dance, és haverokkal fogunk teljesen indokolatlanul röhögni ezen.

Hirdetés

Ha máshonnan nem, akkor a Dragon Ball Super: Brolyból ismerős lehet mindenkinek a Fusion Dance, vagyis az a táncmozdulat, ami lehetővé tette a csillagharcosoknak a Potara fülbevalók nélküli összeolvadást.

Hirdetés

Sajnos nem a Destiny 2-ben nem olvadhatunk össze a haverokkal (pedig mekkora buli lenne ketten irányítani egy istentelenül erős Guardiant), de a táncot lenyomhatjuk a Link Up nevű emote megvásárlásával, ami 800 ezüstbe kerül az Eververse pultjánál.

Ha valaha visszatérek a játékhoz, akkor az azért lesz, hogy a raid társaimat folyamatosan ezzel fárasszam. Nektek bejön az új emote? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)