Hirdetés

Nézzétek meg Cyberpunk 2077 térképének 3D-s modelljét!

|

A CD Projekt Red által kiadott információk és a Cyberpunk asztali szerepjáték térképe alapján készült el a digitális 3D modell, amit most ti is végigpörgethettek.

Hirdetés

Ahogyan több és több játék megjelenését halasztják el, egyre inkább várjuk az őszi játéközönt, melynek kétségkívül egyik koronaékköve lesz a Cyberpunk 2077. Amíg arra várunk, hogy kiderüljön, mire képes a CD Projekt Red a Witcher univerzumon kívül, sok rajongó már azon ügyködik, hogy átjárjon minket a futurisztikus hangulat - valaki például most lemodellezte a játék térképét. 

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a kalandnak Night City szolgál majd színteréül, azonban hivatalosan még nem tudjuk, hogy ez mekkora területet foglal magába. Arról meséltek a fejlesztők, hogy a The Witcher 3 térképénél kisebb játéktér áll majd rendelkezésünkre, de abban vertikálisan, az épületekben is mozoghatunk, tehát valószínűleg nem kell attól tartanunk, hogy a játéktér annyira korlátozott lenne.

A Derek B. nevű felhasználó, most a 3D Warehouse nevű programban modellezte le, hogyan festhet majd Night City látképe. Ehhez az interjúkban és szivárogtatásokban elhullajtott kis információmorzsákra támaszkodott, valamint merített Mike Pondsmith asztali szerepjátékából is, mely szintén ezt a világot veszi alapul. Itt tudjátok ti is megnézni, hogy mire jutott:

Persze több mint bizonyos, hogy a valódi térkép nem egészen így fest majd, de akik már most szeretnének egy kis ízelítőt kapni, és barangolni egyet Night City felhőkarcolói között, azoknak érdemes szétnézni a megelevenedett mapen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)