Hirdetés

A Sony együtt dolgozik Miyamotóval a lehető legjobb Zelda adaptáció kedvéért

|

Amikor a Sony hajlandó szorosan együttműködni a Nintendo legismertebb alkotójával, akkor tudod, hogy az ipar helyzete változóban van.

Hirdetés

Őszintén nem lepne már meg, ha így május végén, az ablakon kinézve piros hó esne. Ezt okozta a tudat, hogy a Sony képviselője hatalmas lelkesedéssel beszélt a Miyamotóval való együttműködéséről. Készül ugyanis a The Legend of Zelda élőszereplős feldolgozása, és a produkció gyártásáért részben a Sony Motion Pictures felel. A stúdió elnöke, Tom Rothman most a Deadline újságírójának beszélt a Nintendo legendájával kapcsolatos melóról.

Rothman nem köntörfalazott a folyamatról, és Shigeru Miyamoto szerepéről:

"Nagyon szorosan együtt dolgozunk Miyamotóval. A Zelda világának valódi zsenijéről van szó, és igazából az egész projektet az ő elképzelései mozgatják. Ő a teremtője, és az univerzum minden apróságának tudósa. Nézzetek rá a Super Mario Brothers eredményeire, és megértitek, hogy miről beszélek."

Hirdetés

A stúdió feje nem győzte hangsúlyozni, hogy a Zelda film mennyire fontos számukra. Újra és újra elismételte, hogy a projekt hatalmas jelentőséggel bír, és sokat fog hozzátenni a Sony folyamatosan növekvő portfóliójához. Rothman kiemelte, hogy a jövőben a Zelda mellett olyan címekkel erősítenek majd, mint a Pókverzumon át második felvonása, az új Tom Holland Pókember projekt, Karate kölyök produkciók, és a harmadik, egyben utolsó Venom film.

A Sony Motion Pictures láthatóan erőt akar sugározni, és ebben nagyon sokat fog segíteni nekik, ha a The Legend of Zeldából sikerül egy menő adaptációt kihozniuk. Mi nagyon szurkolunk.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)