Doom Eternal

Doom Eternal kép

A 2016-os Doom folytatásában a Földön kell megállítanunk a démoni invázió terjedését. Az id Software a Doom reboot alapjaira építkezve rakta össze a Doom Eternalt, továbbfejlesztve a fegyvereket, a fejlesztési rendszert, és kibővítve a Doom Slayer eszköztárát, aki a karjára szerelt pengének köszönhetően látványosabb kivégzésekre képes, lángszórójával páncéldarabokat kényszeríthet ki a démonokból, fagyasztó gránátjával pedig a legfürgébb ellenfeleket is megállíthatja. Feladata ezúttal elsősorban a Föld megtisztítása a démoni inváziótól. Vadabb ellenfelek, kidolgozottabb történet vár ránk.

Elolvasom a tesztet

Doom Eternal előzetes - a pusztítás szimfóniája

Hír | 2018.08.11 18:15

A Doom két évvel ezelőtt minden várakozást felülmúlva újította meg a sorozatot. Képes lesz a Doom Eternal úgy építkezni az előző részre, hogy ne távolodjon el túlzottan a gyökerektől?

Doom Eternal - SnapMap nem, de kampány DLC-k lesznek

Hír | 2018.08.11 10:23

A QuakeConon volt kérdezz-felelek részleg, aminek egyik központi része a megjelenési utáni tartalmakról szólt, nem túl meglepő módon nagy érdeklődés mellett.

Doom Eternal - ismét az eszünkbe vésték, hogy mikor kapjuk meg az első gameplayt

Hír | 2018.07.11 20:45

Hamarosan láthatjuk majd, ahogy a földi pokol megnyitja kapuit.

E3 2018 - bejelentették a Doom Eternalt

Hír | 2018.06.11 04:11

A Bethesda alelnöke nem hiába utalgatott rá, hogy az E3 számukra a földi pokol, hiszen a Los Angeles-i expón leplezték le a 2016-os Doom folytatását.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)