Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - egy ideig nem elérhetők a napi és heti projektek

|

Egy bug miatt úgy döntött a Ubisoft, hogy ideiglenesen kiveszi a játékból ezeket a feladatokat.

Hirdetés

Többféle endgame tartalom is várja a játékosokat a Tom Clancy's The Division 2-ben, ha végeztek már a játék sztorijával. Azonban most probléma akadt az egyik feladatfajtával, ezért határozatlan ideig kevesebb teendő áll majd rendelkezésre.

Hirdetés

A Ubisoft úgy döntött, hogy egy kis időre kiszedi a játékból a napi és heti projekteket, ugyanis az történt, hogy több ilyen feladat is hibásan jutalmazta a játékosokat, akik így dupla annyi jóságot kaptak, mint kellett volna. A bug kijavítása után nagy valószínűséggel vissza is kerülnek ezek a missziók, de azt sajnos nem tudni, mennyi időre lesz szüksége ehhez a csapatnak.

Szerencsére szolgálhatunk egy kis jó hírrel is, ugyanis a jelek szerint a különleges projekteket nem érinti ez a dolog, szóval azok továbbra is teljesíthetőek.

Ti találkoztatok ezzel a hibával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)