Hirdetés

Sokan bármit megadnának ezért a Zelda stílusú Switchért

|

A gyűjtők legféltettebb kincsévé válhat az a különleges Nintendo Switch masina, amit a The Legend of Zelda: Breath of the Wild tiszteletére készített egy lelkes csapat. Profi munka.

Hirdetés

Ami az Uncharted a Sony-nak vagy éppen a Gears of War az Xboxnak, az a Zelda-franchise a Nintendo számára. A legújabb epizód, a Breath of the Wild pedig igazi vevőcsalogató, amely képes rávenni a rajongókat, hogy új konzolt vegyenek a kedvéért. Sőt, Link kalandjainak legelhivatottabb követői akár kettőt is bevállalnának, ha az úgy nézne ki, ahogyan azt a MakoMod gondos művészei megálmodták. 

Hirdetés

A játékban Link egy úgynevezett Sheikah Slate-et használ arra, hogy tájékozódjon, annál pedig nincs is nagyobb királyság, ha egy olyan konzolon játszhatjuk a Breath of the Wildot, amely hasonlóan néz ki, mint az említett eszköz. A készítők úgy nevezik a fa és kőburkolatú modifikációjukat, hogy Sheikah Switch, ami lenyűgözően néz ki, az alábbi videó be is mutatja közelről: 

A Sheikah Switchet eBay-en árulják, jelenleg körülbelül 191 ezer forintnál tart a licit. Ti mennyit adnátok egy ilyen különlegességért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)