Hirdetés

Szomorúak lesznek a laposföldhívő Diablo-rajongók

|

Olyan tény derült ki, ami minden álmukat romba döntötte egyetlen pillanat alatt.

Hirdetés

Kezdjük rögtön egy ténymegállapítással, amiért nem fogok elnézést kérni: a Föld nem lapos. Ugyanilyen határozottsággal azonban nem tudnám én sem kijelenteni ezt a különböző fiktív fantasyvilágok kapcsán, hiszen például a Korongvilágot is négy elefánt tartja, Berilia, Tubul, Nagy T'Phon és Jerakeen, amelyek a világteknős, a nagy A'Tuin hátán állnak, ami a világűrben halad ismeretlen irányba. De mi a helyzet a Diablo-játékok univerzumával?

Nos, a Diablo IV egyik dizájnere most végre tiszta vizet öntött a közmondásos pohárba, és konkretizálta, hogy Sanctuary világa lapos-e avagy sem.

Hirdetés

Nem akarlak sokáig csigázni benneteket a nagy megfejtéssel: a válasz egyértelmű nem. Sanctuary ugyanis egy bolygó. Harrison G. Pink azt is elárulta, hogy a bolygónak ráadásul minimum egy holdja is van.

Utóbbi megállapítás egyébként azért egyértelmű a dizájner szerint, mert a Waxing Gibbous unique ritkaságú druidafejsze leírásában szerepel a következő szövegrész: 

"the nights preceding the full moon" avagy "a telihold előtti éjszakák".

Most már ezt is tudjuk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)