Hirdetés

South Park: The Fractured but Whole - egy pillanatig úgy tűnt, Switchre is jön

|

A fejlesztők kicsit megtrollkodták a Nintendo rajongókat, de egyelőre nem tervezik a következő South Park játék Switchre portolását.

Hirdetés

A Nintendo Switch rajongóktól a médiáig mindenki azt hitte, hogy a South Park: The Fractured but Whole meg fog jelenni az új konzolra. Az egész egy tweetből indult.

"Nin-ten-do. I'm coming. I'm coming, Nin-ten-do #blizzard2017"

Ez volt az az üzenet, amit a fejlesztőcsapat kiposztolt, és mindenki azt hitte, hogy az új játék ki fog jönni a Nintendo hibrid konzoljára. A Comedy Central közleménye szerint mindenki félreértette a poént.

Az üzenethez tartozó gifben láthattuk, ahogy Cartman lefagyasztotta magát, hogy ne kelljen ébren kivárnia a Wii megjelenését. Az üzenet is csak egy idézet volt, és nem egy utalás a közelgő megjelenésre. Valószínűleg a BlizzConig akarják magukat lefagyasztani, aminek dátumát a napokban jelentették be.

Oké, utóbbi már csak azért sem meglepő, mert a srácok eddig nagyjából háromszor tolták el a játék kiadását. Ettől függetlenül nem fog egyelőre befutni a cím Switchre, bár ha a konzol a továbbiakban is olyan jól teljesít, ahogy nyitott, akkor talán meggondolják magukat a fejlesztők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)