Hirdetés

A Nintendo Switch Japánban is remekül rajtolt

|

Befutottak az első adatok, a Nintendo hazájában korrekt eladási számokat produkált a konzol a megjelenés utáni néhány nap alatt.

Hirdetés

Már korábban írtunk arról, hogy a Switch erősen nyitott az USA-ban és az Egyesült Királyságban, nemrég pedig megérkeztek a számok Japánból is, ahol az új masina jobban teljesített, mint az előző generációs konzol.

A megjelenéstől számított első három nap alatt 330 637 Nintendo Switch konzol talált gazdára, emellé pedig 190 060 The Legend of Zelda: Breath of Wild játék landolt a kosarakban, ebben még nem szerepelnek a digitálisan vett változatok.

Összehasonlításképp érdemes megemlíteni a 2006-ban megjelent Nintendo Wii-t, amiből két nap alatt közel 371 936 kelt el, illetve a 2012-es Wii U-t, amiből ugyanennyi idő alatt megközelítőleg 308 570 darabot sikerült elpasszolni.

Ha az indulási számokat nézzük, akkor egyértelműen kijelenthető, hogy a Switch is népszerű Japánban, és már most jobban áll a szénája, mint a Wii U-nak a maga idejében. Meglátjuk milyen lesz az élet a Zelda után, mert más nagyon sikeres nyitócím egyelőre nincs a pakliban. 

Ja, és persze nálunk is itt zümmög már a gép, hamarosan ti is láthattok róla minden jót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)