Hirdetés

Sok lesz a duma: több mint 500 órányi dialógust rögzített a Kingdom Come: Deliverance 2 főszereplője

|

Komoly szintlépésre számíthatunk a párbeszédek tekintetében.

Hirdetés

Múlt hónapban mutatkozott be a Warhorse Studios középkori RPG-jének második felvonása, a Kingdom Come: Deliverance 2, ami a klasszikus receptet követve egy szebb és nagyobb, összességében csiszoltabb játéknak ígérkezik. Már az első felvonás is nagyban épített a párbeszédekre, viszont ha hinni lehet a stúdió által nemrégiben publikált statisztikáknak, akkor igen komoly szintlépésre számíthatunk a folytatásban.

Hirdetés

A Warhorse Studios arról írt a minap, hogy a játék főszereplőjét megszólaltató Tom McKay ez idáig 127 alkalommal látogatott el hozzájuk, hogy rögzítse a karakteréhez írt sorokat. A bejegyzésből kiderült, hogy ezen alkalmak során 508 órát töltöttek felvétellel - ez nagyjából három hétnyi megállás nélküli rögzítést jelent.

Ebben nyilván benne vannak a bakizás vagy bármilyen más okból megismételt felvételek, és az sem biztos, hogy végül minden párbeszéd bekerül a játékba, továbbá a szerteágazó válaszlehetőségek és karakterutak miatt kizárt, hogy az összes sort halljuk majd.

A Warhorse által publikált bejegyzést Luke Dale, a második részben is visszatérő nemes, Hans Capon megformálója is megosztotta, aki annyit írt hozzá:

"Srácok, már nagyon közel vagyunk."

A pontos megjelenésről egyelőre nem tudni, de az eddigiek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a munkálatok kifejezetten jól haladnak. A fejlesztők ígérete szerint még idén befuthat a Kingdom Come: Deliverance 2, ami PS5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re fog megjelenni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)