Hirdetés

Shaiya - Új tartalmakat kapott az ingyenes MMORPG

|

Friss tartalmakkal bővült az ingyenes játékmenettel rendelkező Shaiya, számos újdonságot tartalmaz az Episode 4 Eternity.

Hirdetés

Az ingyenes MMORPG produktumok termékválasztéka széles skálán mozog, kedvünkre dúskálhatunk az egymásra licitáló játékok között és hetente cserélgethetjük kedvenceinket, guberálhatunk ismeretlen címek után. Szerencsére a díjmentes masszívan multiplayer online szerepjátékok fejlesztői nem hagyják magukra gyermekeiket és időről-időre letölthető tartalmakkal kedveskednek felhasználóik számára.

Tartalomfrissítésben részesült az Aeria Games and Entertainment gondozásában 2007-ben megjelent Shaiya. A tradicionális MMORPG játékmenetre építkező Shaiya hatalmas hangsúlyt fektet a frakciókat támogató és védelmező istennőkre. Tizenkét karakterosztály közül válogathatunk miután eldöntöttük, melyik fajhoz csatlakozunk. A frissítésben árdolgozott és vadonatúj képességeket, nehezített játékmódot, plasztikázott kezelőfelületet, szörnyeket, területeket (Oblivion Insula) és egyéb nyalánkságokat kaptak a Shaiya játékosok. További információkat az Episode 4 Eternity frissítéstől a Shaiya hivatalos oldalán találhattuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)