Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - kiszivárgott képeken az új trailer

|

A Warner nemrég bejelentette a Shadow of Mordor folytatását, most pedig érdekes képkockák láttak napvilágot egy eddig ismeretlen előzetesből.

Hirdetés

A játék kiszivárgása után a kiadó sem késlekedett sokáig, gyorsan bejelentette Talion kalandjának folytatását, és a hivatalos oldal szerint hamarosan kapunk egy játékmenetet bemutató videót, de a most megjelent képek alapján úgy látszik, készül egy második trailer is. Az anyag minimálisan spoileres lehet, úgyhogy aki semmit nem akar tudni a játékról, az még most forduljon vissza.

Redditen jelentek meg a telefonon készült fotók, amiket azóta már eltávolítottak az illetékesek, de az internet népe gyorsabb volt, és sikerült még előtte lementeniük több oldalra is. A képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy Talion összebarátkozott egy sárkánnyal, aki segít majd neki a gonosz elleni harcban, és néha még azt is megengedi a főhősnek, hogy a hátára üljön.

A sárkány egyébként része a nem túl olcsó Mithril Editionnek is, így tényleg elképzelhető, hogy fontos szerepet fog játszani a Shadow of Warban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)