Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - hivatalos, itt az első videó

|

A Warner Bros. megerősítette a tegnap kiszivárgott Middle-earth: Shadow of War érkezését, és egy bejelentési trailerhez képest meglepően hosszú videót is kapcsolt hozzá.

Hirdetés

Érdekes, hogy az lett az egyik legjobb Gyűrűk Ura játék, ami nem szorosan a regényekkel foglalkozik. Az embereknek bejött a sztori, melynek során Talion örök ellenségeket szerzett magának az orkok köreiből, és a Warner Bros. a lelkesedést, a pozitív visszajelzéseket, a pénzszámlálóval pörgetett dollármilliókat látva zöld utat adott egy folytatásnak.

Megintcsak lesz Talion, orkok, sőt, még Mordor is, de a kiadó nagyon szűkszavú volt, pár sor infó mellett csak az alábbi trailert adta ki, gameplayre és további részletekre március 8-áig kell várnunk. Annyit tudni, hogy lesz egy új gyűrű, és összecsapunk Sauronnal, meg hasonlóan barátságtalan Nazguljával. A játék egyébként még viszonylag sokára jön: a Shadow of War megjelenési dátuma augusztus 25.

A Microsoft bejelentette, hogy PC-re, Xbox One-ra és a Project Scorpióra biztosan megjelenik, de a Sony részéről tudjuk, hogy biztos a PS4-es megjelenés is. Aki digitálisan veszi meg a One-os változatot, Windows 10-en is játszhatja a Play Anywhere varázslatos csodájának hála. Csak nehogy aztán úgy legyen, mint a Quantum Breakkel, hogy a fejlesztők magára hagyták a Windows Store-os verziót, és csak a Steameset javították.

A fejlesztő egyébként a Monolith, ha ebben bárki kételkedett volna.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)