Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - nem a Crystal Dynamics a vezető fejleszőcsapat

|

Nem kell megijedni, nem arról van szó, hogy ejtették a csapatot, inkább csak egy kollaborációról van szó két fejlesztőgárdája között.

Hirdetés

Nemrég kiszivárgott a Shadow of the Tomb Raider trailere, de amíg várunk a hivatalos publikálásra, addig is kiderült egy fontos dolog a fejlesztésről.

Hirdetés

Az Eidos Montreal narratív igazgatója, Jason Dozois ugyanis elmondta, hogy ne vezető stúdióként tekintsünk a Crystal Dynamics csapatára. A Shadow of the Tomb Raider ugyanis egy kollaborációs projekt köztük és az Eidos Montreal között. 

A Tomb Raider reboot trilógia első két epizódját, a Tomb Raidert és a Rise of the Tomb Raidert ugyanis úgy könyvelték el, hogy a Crystal a lead developer, az Eidos csak besegít a munkába. Úgy tűnik, most az arányok a montreali csapat felé billentek, mert őket tekinthetjük vezető fejlesztőcsapatnak.

Rosszindulatról természetes szó sincs, a két csapat ugyanis nagyon jó kapcsolatot ápol egymással, és nemcsak Lara Croft kalandjain, hanem a Deus Ex sorozaton is közösen dolgoztak. Valószínűleg csak arról van szó, hogy tényleg megosztott a munka, és mindkét stúdió elismeréseket kapna a játékokért.

Az viszont elég érdekes, hogy a kollaborációt így külön kellett bejelenteni. Ti mit vártok a legújabb Tomb Raider játéktól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)