Hirdetés

Rengeteg ingyenes tartalommal vár a Destiny 2, de jobb, ha sietsz

|

Többek között három kiegészítőt is bárminemű költség nélkül nyúzhatsz.

Hirdetés

Alig egy hónapra vagyunk a Destiny 2: The Final Shape kiegészítőjének megjelenésétől, erről pedig a játék felett bábáskodó Bungie is egyre többször emlékeztet minket, hol új előzetesek, hol ingyenes tartalmak formájában. Utóbbival persze nem titkolt céljuk visszacsábítani a régebbi játékosokat, ám ezennel nem csak nekik érdemes becsekkolni.

A Bungie a minap bejelentette, hogy minden PC-s és PlayStation-játékos számára ingyenesen játszhatóvá teszi a Destiny 2 három kiegészítőjét.

Hirdetés

Ennek értelmében ingyen és bérmentve férhetünk hozzá a Shadowkeep, a Beyond Light és a The Witch Queen expanziókhoz, mi több, az utolsó négy szezon tartalmai is elérhetővé válnak, viszont csak június 3-ig. A Lightfall kiegészítő kimarad a buliból, viszont a PlayStation Plus előfizetők erre is lecsaphatnak a májusi kínálat keretein belül.

A Bungie tehát mindent megtesz annak érdekében, hogy eredményes legyen a The Final Shape rajtja, amire június 4-én kerül sor. Nem sokszor osztogatnak ennyi jóságot ingyen, úgyhogy ha valamikor, akkor most éri meg bekukkantani.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)