Hirdetés

Rainbow Six: Siege - repülő drónnal érkezik az egyik új operátor

|

Megmutatta ügyes kis kütyüjét a Rainbow Six: Siege új Operation Red Crow frissítésének második operátora.

Hirdetés

Pár napja egy izgalmas előzetes keretében a Rainbow Six: Siege új japán operátor párosának női tagja, Hibana már tiszteletét tette. A japán különleges osztag másik embere, Echo sem váratta sokáig a Siege rajongóit. 

Sajnos Echo most közzétett videója lényegében csak egy rövid teaser és nem hordoz magában túlzottan sok új információt, de azért még így is érdemes vetni rá egy gyors pillantást. A japán fickó repülő drónja nagyon ígéretesen fest. 

Remélhetőleg hamarosan minden kiderül a közelgő Operation Red Crow frissítésről, november 12-én ugyanis egy livestreamen elvileg választ kapunk az összes kérdésünkre. 

Ti várjátok már a japán duót? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)