Hirdetés

Overwatch - mostantól sokkal durvább büntetés jár azoknak, akik nem bírnak magukkal

|

Fenyegetőzöl, másokat fikázol, vagy szándékosan eldobod a meccset? Akkor készülj fel a legrosszabbra!

Hirdetés

A Blizzard már hetekkel ezelőtt megerősítette, hogy készülnek egy új szabály- és büntetésrendszerrel, hogy kordában tartsák az Overwatch egyre nagyobbra duzzadó közösségét. Éjjel fel is került a hivatalos fórumra egy bejegyzés, amiben ennek részleteit taglalják.

Mostantól sokkal szigorúbban veszik majd a reportokat, így ha másikat zaklattok, spammeltek a chaten, vagy szándékosan AFK-oltok meccs közben, akkor a chat némítását, időszakos felfüggesztést, vagy végleges bant is kaphattok. Az Overwatch közösségi menedzsere szerint ez csak az első lépés, számos továbbit terveznek bevezetni, többek közt azoknak is a körmére néznek majd, akik a szóban forgó report-rendszert abuzálják.

Bár jelenleg csak PC-n tudjuk jelenteni az ilyen játékosokat, de a rendszert már konzolokon is tesztelik, így hamarosan az Xbox One-os és PS4-es játékosok is megkaphatják. Egy szó mint száz: játszatok szépen és ne rontsátok el másik szórakozását, különben csúnya vége lesz a dolognak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)