Hirdetés

Overwatch - megjött az új frissítés, nincs több értelmetlen Roadhog kampó

|

A tegnap este indult eseménnyel természetesen az új patch is befutott, ami rengeteg egyensúlybeli problémát rakott helyre.

Hirdetés

Gondolom téged is kapott már el olyan kampó, ami a pokol hetedik bugyrának legalsó fokáról rántott be egy Roadhog kezei közé. Na, ilyen többé nem lesz. Megérkezett tegnap a legújabb Overwatch patch, ami ezt is orvosolta.

Több hős is kapott nerfet és buffot, de a legfontosabbak közt ott van D.Va életerő és páncél változtatása (200HP-ról 400-ra növelték, a páncélt pedig 400-ról 200-ra), hogy Lucio képes hátrafelé gurulni a falon, vagy Sombra hackkelési képességének erősítése.

Mindezek mellett a játékban egy sokkal részletesebb kill feed, bővített emote kerék, és rengeteg hibajavítás érkezett. Az egyik legfontosabb például, hogy végre kapunk majd XP-t szezonon kívüli kompetitív meccsek után is (ez sokaknál problémás volt).

Természetesen mindezt friss, új kínai újévi kinézetekben lehet majd próbálgatni, lévén tegnap este elindult a Year of the Rooster esemény. Nektek dobtak valami jót a ládák?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)