Hirdetés

Overwatch - éles a Year of the Rooster event, itt a hivatalos előzetes is

|

Elstartolt a legújabb Overwatch esemény, ezzel párhuzamosan pedig a hivatalos trailert is megkaptuk végre.

Hirdetés

A mai nap folyamán már megmutattuk nektek a Year of the Rooster nevezetű új Overwatch esemény kiszivárgott előzetesét. Most azonban végre már a hivatalos trailer is befutott, amit fentebb tudtok meglesni. 

A kínai holdújévhez kapcsolódó event több mint száz új csecsebecsét tartogat azok számára, akik már alig várták, hogy újabb skinekkel és egyéb jóságokkal cicomázzák fel kedvenc karakterüket. A Lijiang Tower tűzijátékok fényében pompázik, az új zászlószerzős játékmód pedig szintén elstartolt. 

Egészen február 13-ig pörögni fog az újévei esemény, de ezt már biztosan ti is jól tudjátok és ezekben a pillanatokban is az Overwatch meccseit toljátok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)