Hirdetés

Overwatch - így szerezhetsz meg ingyen még egy Overwatch League skint

|

Ha már elköltötted az ajándékba kapott 100 OWL Tokent, de még szeretnél még egy skint, akkor mutatjuk, mit kell tenned.

Hirdetés

Bár tény, hogy az Overwatch e-sport kinézeteiért bizony ki kell nyitni a pénztárcáinkat, azért a Blizzard így-úgy néha megdobja a rajongókat egy-egy ingyen kinézettel. Az Overwatch League indulása alkalmából például mindenki kap 100 extra tokent, aki feliratkozik az OWL hírlevelére.

Hirdetés

Ahhoz, hogy kapjatok még 100 OWL Tokent nem kell mást tennetek, mint ellátogatni erre a linkre, és feliratkozni a hírlevélre az ott megtalálható dobozon keresztül.

A 100 Tokent nem feltétlenül azonnal fogjátok megkapni, de a Blizzard tegnap elkezdte kiosztani az ajándék valutát, így jó esély van rá, hogy a feliratkozás utáni órákban öletekbe hullik a skinre való.

Ez az akció egyébként csak február 14-ig él, így érdemes lesz most feliratkozni a hírlevélre. A teljes Overwatch League skin felhozatalt megtaláljátok egy korábbi hírünkben hősökre és csapatokra bontva. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)