Hirdetés

Overwatch - megjöttek az OWL kinézetek, 312 új skint kaptunk

|

A beígért Overwatch League csapatokhoz tartozó skinek megérkeztek a tegnapi frissítéssel, de elég mélyre kell nyúlnia a tárcájába annak, aki az összeset meg akarja szerezni.

Hirdetés

Holnap hajnalban indul az Overwatch League első szezonja, a Blizzard pedig mindenkit beakar pörgetni az egész éves e-sport cirkuszra. Ennek örömére a játékba bekerült egy rakat új kinézet, melyek a liga csapatainak színeit és emblémáit hordják.

Hirdetés

Mivel ezek nem szokásos skinek, így a megszerzésük is másképp működik. Az OWL kinézeteket egy új fizetőeszközzel, a League Tokenekkel lehet megvásárolni. Egy skin 100 tokenbe kerül, 100 token pedig 5 euróba (vagyis nagyjából 1500 forintba). Minden játékos kapott tegnap 100 tokent ingyen, azaz egy kinézetet mindenki bezsebelhet.

Egy kis plusz munkáért cserébe pedig még egyszer ennyi ütheti a markotokat. Mindössze annyit kell tennetek, hogy ellátogattok ide, majd feliratkoztok az OWL hírlevélre, és máris további 100 token vándorol a zsebetekbe, illetve folyamatosan értesülhettek a ligát érintő tudnivalókról.

Aki végig akarná pörgetni az egyes kinézeteket, azoknak segítünk. Itt csapatokra bontva megtaláljátok az összes új OWL skint:

- Boston Uprising
- Dallas Fuel
- Florida Mayhem
- Houston Outlaws
- London Spitfire
- Los Angeles Gladiators
- Los Angeles Valiant
- New York Excelsior
- Philadelphia Fusion
- San Francisco Shock
- Seoul Dynasty
- Shanghai Dragons

Ebben a listában pedig hősökre bontva nézhetitek meg az újdonságokat:

- Ana
- Bastion
- D.Va
- Doomfist
- Genji
- Hanzo
- Junkrat
- Lucio
- McCree
- Mei
- Mercy
- Moira
- Orisa
- Pharah
- Reaper
- Reinhardt
- Roadhog
- Soldier: 76
- Sombra
- Symmetra
- Torbjörn
- Tracer
- Widowmaker
- Winston
- Zarya
- Zenyatta

Ti melyiket választottátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)