Hirdetés

Overwatch - négy pálya kikerült a Deathmatch és a TDM módokból

|

Az Overwatch Arcade részében már számos játékmódot megtalálunk, de a Blizzard szerint nem mindegyik működik az összes, jelenleg a játékban lévő pályán.

Hirdetés

Először augusztusban lehetett kipróbálni az Overwatch feladatalapú meccseitől némileg eltérő Deathmatch és Team Deathmatch módjait, amik ma már az éles változatban is az Arcade részét képezik. Viszont úgy tűnik, nem csak pozitív tapasztalatokat szerzett a módról a Blizzard, így nemrég néhány korlátozást vezettek be vele kapcsolatban.

Hirdetés

Egész pontosan négy pályát vettek ki a PC-s verzió rotációjából, a konzolos változatok esetében később, más változtatásokkal együtt veszik majd ki őket a playlistből. A fejlesztők nem részletezték, miért nem mehet a lövöldözés Hanamura mellett a Volskaya Industries, a Horizon Lunar Colony és a Temple of Anubis helyszínein, így csak találgathatunk. A custom meccsekben egyébként továbbra is választhatjuk ezeket a pályákat, csupán a matchmakingből tűntek el. A néhány napja élesedett patch számos hibajavítást és néhány más változtatást is hozott, ezekről itt olvashattok.

Nektek melyik jelenleg a kedvenc Arcade módotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)