Hirdetés

Overwatch - hamarosan új játékmód és pálya is jön

|

A fejlesztők nemsokára bevezetnek néhány újdonságot, és ahogy az lenni szokott, már lehet is tesztelni őket.

Hirdetés

Hiába pörög az új, nyári esemény, a Blizzard műhelyében nincs megállás, és a srácok már dolgoznak is a következő frissítésen, amivel egy vadonatúj térkép és egy olyan játékmód érkezik, amit már jól ismerünk más alkotásokból, és egyáltalán nem kell benne vesződni a pontok foglalásával vagy a payload mozgatásával.

Hirdetés

A PTR-en már elérhető az Arcade legújabb tagja, a Deathmatch, ami igazából két játékmódot foglal magában, a free-for-allt és a team deathmatchet.

Míg az előbbiben maximum 8-an játszhatunk, és 20 ölés kell a győzelemhez, addig utóbbinál akár a megszokott 12 játékos is a szerveren lehet, a nyeréshez pedig 30 ölés szükséges.

Az új játékmódban ismerős helyszíneken lövöldözhetünk, de a Blizzard alakított egy kicsit néhány pályán, hogy azok jobban illeszkedjenek a mókához, sőt, összedobott nekünk egy vadonatújat is, ami a Chateau Guillard nevet viseli, és nem mellesleg Widowmaker családi kastélya Franciaországban.

Az újdonságokért irány a tesztszerver, és valószínűleg arra sem kell sokat várnunk, hogy élesben is belevethessük magunkat az új tartalmakba. Addig írjátok meg nekünk kommentben, mit gondoltok a látottakról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)