Hirdetés

Néhány helyen már kapható a Resident Evil Village, vigyázzatok a spoilerekre!

|

Úgy tűnik, Ausztráliában már kiadják a Resident Evil Village példányait két héttel a megjelenés előtt.

Hirdetés

Már tényleg nem kell sokat várnunk arra, hogy Lady Dimitrescu felemeljen minket (ami ugye most a netezők nagy hányadának vágya), de ahogy egy-két népszerű és nagy felhajtás közepette megjelenő játék esetében lenni szokott, néhány viszonteladó nem tudja tartani magát a kiadók által kitűzött megjelenési dátumhoz, haszon reményében hamarabb kezdi értékesíteni a játékokat.

Úgy tűnik, a Resident Evil Village iránt érdeklődőknek most két hétig fokozott óvatossággal kell járniuk a neten, mert egy Twitter-poszt alapján Ausztráliában már hozzá lehet jutni a játék dobozos példányaihoz.

Hirdetés

A Kaiser499 által megosztott képen az első borítót láthatjuk, amin az R18+-os korhatárbesorolás látható - ezt Ausztráliában használják. Ő (vagy az, aki a képet készítette) a PlayStation 5-ös változatot választotta, de bizonyára minden más is a viszonteladóknál van már, vagy hamarosan megérkezik hozzájuk.

A Resident Evil Village hivatalosan május 7-én fog megjelenni, a PS4- és PS5-tulajok a hétvégén ismét belekóstolhatnak, ha vasárnap este 7 és hétfő hajnali 3 között elindítják a demót. A sztori néhány részlete egyébként már korábban is kikerülhetett a netre, de még nem lehetünk biztosak abban, hogy valóban az akkor leírtak fognak történni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)