Hirdetés

Mostantól kibérelhetjük a skineket a Counter-Strike 2-ben

|

A Valve legutóbbi frissítése egy egészen érdekes "funkciót" hozott a játékba.

Hirdetés

Nemrégiben befutott a Counter-Strike 2 legújabb frissítése, ami számos finomítást hozott a Valve lövöldéjébe. Jelentős renováláson esett át a Vertigo A site-ja, csökkent az M4A4 ára, illetve a Molotov-koktélok és gyújtógránátok is átestek némi finomhangoláson. A játékmenetet érintő változásokon és egyéb apróbb módosításokon túl a skinek tekintetében is érkezett egy nem várt újdonság.

Tudniillik, bekerültek a játékba az új Kilowatt néven futó ládák, amik lehetőséget adnak arra, hogy kibéreljük egy kis időre a bennük található teljes skin kollekciót.

Hirdetés

A bérlési lehetőség egyelőre kizárólag a Kilowatt ládáknál elérhető, és a különleges tárgyakra nem vonatkozik, tehát késekre nem kölcsönözhetünk ki skineket. Nyilvánvalóan a bérelt kozmetikumokat nem lehet sem eladni, sem matricákkal kidíszíteni, névtáblákkal ellátni.

Magáról a bérlésről a láda nyitása előtt kell döntenünk, ahol az alábbi két opció közül választhatunk:

  • Open to keep: a megszokott módon kinyitjuk a ládát és megtartjuk a kapott skint.
  • Open to rent: a szokásos nyitás helyett kibéreljük a ládában található 17 fegyver skint - ezeket hét napon át használhatjuk.

A bérlés elvileg 3-4 dollár (nagyjából 1500 forint) körül mozog majd, viszont ebbe az árba már bele van kalkulálva a láda költsége is. A Counter-Strike 2 legutóbbi frissítésének pontos részleteit itt olvashatjátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)