Hirdetés

Még idén megjelenik a PUBG világában játszódó, „AAAA-kategóriás” horrorjáték

|

Úgy néz ki, a Krafton az AAA-játékok fölé sorolja a The Callisto Protocol minőségét.

Hirdetés

Sok változás történt a 2017-es PlayerUnknown's Battlegrounds háza táján az első megjelenése óta. A battle royale játékból PUBG: Battlegrounds lett, PC mellett megjelent konzolokra, aztán free-to-play modellre váltott, és kaptunk egy mobilos változatot is belőle.

Közben még tovább bővült a franchise egy újabb mobiljátékkal, illetve korábban bemutatkozott a The Callisto Protocol is, ami szintén a PUBG világában, de jóval később játszódik, és kiválóan hozza a Dead Space-játékok hangulatát, részben annak köszönhetően, hogy azok egyik alkotója, Glen Schofield vezeti a fejlesztést.

Hirdetés

Hivatalosan korábban is az volt a terv, hogy valamikor idén fog megjelenni a horrorjáték, de közben a Krafton szűkítette a megjelenés várható idejét, valamikor 2022 második felében fog debütálni a The Callisto Protocol.

A játékra "AAAA-s kategóriájú" címként tekint a kiadó, ami inkább csak egy poénnak tűnik, de lehet, hogy tényleg akkora költségvetésű cuccról van szó, hogy leesik tőle az állunk. Az alábbi kép szerint a Striking Distance Studios alkotását a lehető legmagasabb minőség, a maximális horrorélmény és a remek akció-mechanikák jellemzik majd. Úgy tűnik, a magabiztossággal nincs probléma.

A fenti kép beszámolt még a rejtélyes Project M-ről is, ami az Unknown World műhelyében készül, és egy sci-fi témájú világban játszódó, körökre osztott stratégiai játék lesz. Ezt PC-n és mobilokon élvezhetjük majd a tervek szerint és szintén 2022 második felében jelenhet meg korai hozzáféréssel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)