Hirdetés

A Mass Effect: Andromeda nem jön Nintendo Switchre

|

Sajnos úgy tűnik, hogy a Nintendo új konzolja nem felel meg a BioWare-nek.

Hirdetés

Még nem tudjuk ugyan, hogy mi jön a Nintendo Switchre, de picit mindenki reménykedik, hogy ezúttal a nagy AAA címek sem kerülik el a nagy N új gépét. Sajnos egyelőre úgy néz ki, hogy a Mass Effect: Andromeda kimarad a buliból.

A játék producere, Michael Gamble adott egy interjút a Stevivor nevű gaming oldalnak, ahol egyértelműen közölte a cég terveit (vagyis azok hiányát) a Switch kapcsán.

"Egyelőre nem tervezzük [kiadni a játékot a platformra]. Ha a Switch elindul, és mindenki Mass Effectért kiált, akkor ki tudja. Nem engedjük el teljesen az opciót."

Az tehát biztos, hogy megjelenéskor nem lesz Nintendo Switchre írt változat a Mass Effect: Andromedából, de ha megszalad a gép, akkor talán majd egy Complete Edition vagy hasonló megoldás keretében még készülhet egy port.

A Mass Effect: Andromeda 2017-ben jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)