Hirdetés

Már alighanem a Rockstar is rájátszik arra, hogy a GTA-rajongók mindenben utalásokat látnak

|

A GTA Online új frissítéséhez mellékelt képből sokan arra gondolnak, a héten bejelentik a Grand Theft Auto VI-ot.

Hirdetés

Az egyetlen dolog, amiben száz százalékosan biztosak lehetünk a következő nagy Grand Theft Auto játék kapcsán, az, hogy készül: ezt már a Rockstar is megerősítette 2022 februárjában. Ennél azért hiteles szivárgásoknak köszönhetően egy kicsivel többet is tudunk majdnem teljes bizonyossággal, mint arról ebben a cikkünkben is írtunk nektek hosszan.

Tíz évvel a Grand Theft Auto V megjelenése után érthető, hogy mindenre harapnak a játékosok, és úgy tűnik, ezzel a Rockstar szeret visszaélni.

Hirdetés

Közepesen érdekes új tartalmak érkeznek a Grand Theft Auto Online-ba hamarosan, kezdetét veszi a Holdfesztivál, amit például pólókkal lehet ünnepelni, méghozzá az alábbiakkal:

Mint látható, a két karakter a Vinewood felirat előtt áll, amiből hogy, hogy nem, balra csak a "VI" látszik. Ez lehet véletlen vagy szándékos trollkodás is a fejlesztők részéről.

A keményebb konteósok még azt is észrevették, hogy a háttérben lévő Hold épp olyan fázisban van, amilyenben holnap, október 3-án is lesz, ebből rakták össze, hogy a GTA VI-ot holnap jelentik be.

Nagy tételben nem fogadnánk erre, de pont ugyanannyira bejelenthetik holnap is, mint ma, holnapután, vagy az év bármelyik napján. Örülni fogunk, ha megteszik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)